duminică, 7 aprilie 2013

Concurs international de pian - Iasi

Vineri 05.04.2013 s-a desfasurat la Iasi concursul international de pian - Ofranda sunetului.

Au participat concurenti din 15 judete si din 4 tari. Ca de obicei m-am dus pregatita cu doua melodii: Menuet de Jean Philip Ramond si Sonatina de Wanhal. Datorita numarului mare de concurenti (cred ca peste 150 de persoane) s-a luat decizia sa se cante doar o singura melodie. Bineinteles am ales Sonatina de Wanhal care era mult mai grea si avea mult mai multe nuante. Seara la festivitarea de premiere...surpriza. Locul I (al treilea concurs...al treilea loc I ). Acest loc intai a fost unul special, deoarece in afara de diploma si trofeul primit...am mai fost recompensata si cu un cadou (un metronom digital de la Korg) Nu conteaza cadoul in sine...ci conteaza ca membrilor juriului le-a placut ce am cantat si cum am cantat (din toti concurentii doar cativa au primit acel cadou) Deci se pare ca am luat premiul intai ...dar special.
 

Sonatina - Wanhal


Dupa concurs ne-am plimbat prin Iasi si am vizitat "Teiul lui Eminescu"


 Si la plecarea din parc (un parc chiar langa Gradina Botanica) ne-am amuzat uitandu-ne la o veverita...foarte zapacita :)
 
 P.S. Ca sunt cu aceeasi rochita la fiecare concurs...nu inseamna ca nu am alta...dar e ca o superstitie ca o consider rochita mea norocoasa. Asa ca....si pe 19 mai la urmatorul concurs care va fi la Bucuresti...tot cu ea ma voi imbraca :P

3 comentarii: